Hae tästä blogista

tiistai 7. kesäkuuta 2022

Eskil Ylinen: Koronakostaja / Mikael Nyberg: Kulkutauti on yksinäinen juttu


Juuri kun luulit, että on taas turvallista mennä kauppaan... Korona iskee kuin miljoona volttia! Koronakostaja ja Kulkutauti on yksinäinen juttu ovat nopeita ja väkivaltaisia rikosromaaneja, joissa maski ei auta karskeimpaakaan kovanaamaa.

Koronakostaja ja Kulkutauti on yksinäinen juttu julkaistaan amerikkalaisen kioskikirjallisuuden parhaiden perinteiden mukaisena kääntökirjana. Flippaat vain kirjan ylösalaisin ja jatkat matkaasi petoksen ja intohimon maailmaan...

Eskil Ylinen on esikoiskirjailija, joka on pitkään haaveillut lyhyen ja tiukan noir-dekkarin tekemisestä parhaiden amerikkalaisten esikuvien tapaan. Mikael Nyberg taas on tunnetun kirjailijan salanimi, joka on aiemmin esiintynyt pienpainatteissa. Hän pitää esikuvanaan Peter Raben ja James McKimmeyn kaltaisia tinkimättömiä dekkariklassikoita.

Pehmeäkantinen, 220 s. ISBN 9789527469064. Kannet: Timo Ronkainen ja Juho Sihvonen, layout Timo Ronkainen. BoD:n verkkokaupassa 18,90 € (plus postikulut), saatavana myös Adlibriksen ja Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupoissa.