Hae tästä blogista

keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Harri B. Erkki: Seksikoulu

Yksityisetsivä Peter Lindroos saa toimeksiannon, joka kuulostaa aluksi tavanomaiselta: nuori nainen pyytää etsimään kadonneen sisarensa. Mutta tapaus on kaikkea muuta kuin tavanomainen, sillä vaikuttaa siltä, että sisar on aloittanut opiskelun salaperäisessä Hengen kehittämisen keskuskoulussa. Siellä opiskellaan seksuaalisen vapautumisen peruskurssia, jatkokurssi tapahtuu Immenkalvo-nimisellä klubilla...

Turkulaisen Harri B. Erkin Seksikoulu ilmestyi alun perin vuonna 1974 nimellä Ryhmäseksiä ja väärällä kirjailijan nimellä. Teos julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa oikealla nimellä.

Kirjassa on lisäksi neljä seksinovellia, jotka Erkki kirjoitti Cocktail-lehteen, sekä artikkeli "Pornograafikon sieluntuskat".

Harri B. Erkki on turkulainen taiteilijanimeä käyttävä kirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut scifi- ja kauhunovelleja vuodesta 1967 saakka eri lehdissä. Lisäksi hän on kirjoittanut paljon tilapääkirjallisuutta.

Pehmeäkantinen, 160 s. Kansi Timo Ronkainen. ISBN 9789527211847. BoD:n verkkokaupassa 16,90 € (plus postikulut), saatavana myös mm. Booky.fin ja Adlibriksen verkkokaupoissa. Teoksen kansi tällä sivulla on sensuroitu Facebookin takia.